Over ons

Ons verhaal

Historie

Gerenommeerd De Hartman Groep is een solide bedrijf met 170 gekwalificeerde medewerkers en een rijke historie. Die begon al 112 jaar terug. Vianen. Het hoofdkantoor van de Hartman Groep is inmiddels gevestigd in Utrecht. Gaandeweg ontwikkelde de onderneming zich van schildersbedrijf tot multidisciplinair bedrijf voor strategisch vastgoedonderhoud. Inmiddels opereert de Hartman Groep ook vanuit Ridderkerk. Vanuit alle vestigingen houden we ons gezamenlijk bezig met vastgoedonderhoud in de breedste zin van het woord.

De samenwerking tussen de verschillende disciplines is optimaal. Zo wordt o.a. voorkomen dat de schilders na een kozijnenrenovatie zelf weer een nieuwe steiger moeten opbouwen. De samenwerking garandeert ook een snelle opeenvolging van verschillende werkzaamheden, dus een perfecte timing van alle werkzaamheden. Dankzij de goed over het werkgebied verspreide vestigingen is altijd sprake van korte aanrijtijden. Dat spaart kosten en het milieu. Ook dat is maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Over ons

De Hartman Groep staat voor strategisch totaalonderhoud. Dit betekent dat wij tevoren precies per object kunnen berekenen welke aanpak op de lange duur het meest verantwoord is. En ook welke aanpak op korte termijn het meest voordelig lijkt. Het is maar net wat u wilt. Offertes van de Hartman Groep bevatten nooit onverwachte uitsluitingen en zijn altijd optimaal gespecificeerd. Evenals u houden ook wij niet van “verrassingen”.

Daarom hebben wij alle voor totaalonderhoud vereiste disciplines in huis. Bouw, renovatie, schilderwerk, gevelreiniging, timmerwerk, houtrot- en betonrotschadeinventarisatie en -preventie, het schrijven van zeer gespecificeerde scenario’s met bijvoorbeeld een bepaalde netto contante waarde aan het eind van die periode als uitgangspunt… wat er ook gedaan moet worden, Hartman doet het tot in detail beter.